Nyt fra julegaveværkstedet

Vi satser på, at det er blevet totalt in at give hjemmelavede gaver i år. I hvert fald kan en del af vores gavemodtagere forvente at få noget fra egen hånd. Jeg syer og strikker og hækler og syer og strikker og piller op….

Og se lige her, hvad vores syvårige niece kan vente sig at finde under juletræet (selvklart viser jeg ikke alt frem, kun det til dem jeg ved ikke er gamle nok til at læse med endnu)

Og Ananassen kan finde denne her. Hun har godt nok både set den og haft den på, men det er jo det herlige ved den alder hun har. Man kan give den samme gave igen og igen, og de bliver lige glade hver gang. Bare den er pakket ind:

Begge er syet ud fra Lines vest-med-vinger-mønster. Den første er lavet på syskolen, med Line lige ved siden af. Som i: “Hvad gør jeg så nu Line? Og kan du hjælpe mig med den rouleau Line? Hvordan laver man skråbånd Line? Hvad har jeg gjort forkert her Line? Hva’ Line???? Liiinøøøøøøøø…!” Det var Ananassens vest. Jeg nåede lige at klippe ud til niecens, og så sad jeg ellers herhjemme i aftes og syede den. Som I: “Pissosse! Aaaaaaaiiiih! Hvad?!….Yes!….Grrrrrrrrrrr…..FÆRDIIIIIIIIII!” (gange 100).

Skråbåndet røg på i morges. Det var noget med en glemt vinge og omvendt for og noget. Men det taler vi ikke om mere. Nu er den færdig.

Og prøv så lige at se noget stof, jeg har købt til min nevø og Skrupsakkens sengetøj:

Ikke mit første valg, men Skrupsakken fik lov at vælge. Stod det til mig havde de fået dette:

Men Skrupsakken gad ikke sove med noget, han ikke vidste hvad var. Han kunne lige så godt have sagt: “Gamle røvhul mor!” til mig. Han skulle bare vide, at jeg er så meget retrovintagemor, og at han slet ikke forstår at sætte pris på det, før end det er for sent. Nå, men Con’er er også ok med mig. Håber det også er ok med fætteren. Og at han ved, hvad dét er.

Date night i aften. De urørlige står på programmet. Og sushi ved Sticks’n Sushi, hvis jeg kan overtalt min date. Det kan jeg nok godt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s