Scener og store lærreder #nofilter

Kort: Hvis ikke du har set De Urørlige endnu, så gør det. Snart! Før din nabo.

Den er fantastisk og jeg tror faktisk, at det er den bedste film jeg har set. Nogensinde. Den er så enkel og ren i sin historie, fri for sideveje, smutveje og omveje ned af biveje. Og så bekræfter den Løgstrups fine tanke om, at hver gang man møder et andet menneske, holder man lidt af dennes liv i sin hånd. Vi forandrer hinanden, bare ved at være sammen med dem.

Jeg græd, da rulleteksterne kørte ned over skærmen. Mest fordi, jeg var trist over at forlade Philip og Driss. Og fordi jeg, som jeg næsten altid gør, blev helt fyldt op af følelser, der bare skulle ud. Jeg har ingen filter, når det gælder scener og store lærreder. Og jeg var sådan kommet til at holde af dem og kunne sagtens have brugt en time mere i deres selskab. Heldigvis havde jeg min dejlige mand og hans gode selskab lige ved hånden til at tage over. Og han var enig! Fantastisk film. Virkelig!

One thought on “Scener og store lærreder #nofilter

  1. Åhh, jeg så forfilm for den i efteråret, og tænkte at dén skal jeg bare se.
    Tak fordi du mindede mig om den – jeg vil se den i mellem jul og nytår.

    KH Maria

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s