Nørden og Fuglen in action

Sådan endte kostumerne med at se ud med børn indeni.

Store Nørd aka Kåre aka Skrupsakken med strithårscreme og tv-stjerneattitude. En attitude, der dog blegnede en smule, da han 10 minutter senere stod i børnehaven blandt 100 superhelte, som han tvivlende svarede, når de spurgte hvem han var. Jeg har på fornemmelsen, at det ikke bliver sidste gang, at han får den oplevelse, og det er med en blanding af stolthed og ængstelse, at man som forældre ser på det. Jeg synes jo, han var fantastisk! Og det gjorde han selv heldigvis også, og derfor skulle jeg også sende et billede til Kåre, så han kunne se, hvor sej han synes han var.

Og Ananassen fandt sig at blive forvandlet til en fugl. Og forblev endda en fugl resten af dagen. Vingerne havde jeg syet fast på en bluse, så de ikke skulle fæstnes nogen steder.

Og foran på blusen havde jeg også påsyet fjer, så det blev en hel lille dragt, som hun kan tage frem og lege med igen og igen. Fjerene klippede jeg ved at folde et langt stykke stof fem/seks gange og så klippe en bue i det. Så kan man folde det ud og sy en hel række på af gangen. Det var virkelig nemt! Du kan evt. se idéen på den øverste række af fjerene på maven herunder.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s