Nyt fra lazarettet

Klokken er over tre om natten. Roskildesygen har delt hjemmet op i flere lejre. De Syge. De Potentielt Syge. Og de PostRamte, som nu er Skaffere.

Jeg sover ved siden af Skrupsakken i nat. I vores seng i soveværelset. Han er PS. Jeg er PR nu Sk. For ti minutter siden råbte han hjælp i søvne, og mine reflekser hev straks baljen fra under sengen frem. Men han sov bare videre. Det var åbenbart en drøm. Sikkert om en eller anden Ninjago eller måske om det grønne monster fra Ramasjang. Det som spiser børn og råber højt. Frygtelig irriterende, synes jeg. Frygteligt farligt, synes han.

Manden vakler mellem at være Sy og PR. Derfor ligger han på sofaen. Han har Ananasvagten. I morgen bliver han forfremmet til Sk så snart han vågner. Hun er PS. Vi opererer ikke med baljer på børn under halvandet år. Vi ved jo alle, at den slags er kolde i røven over for baljer og deslige opbevaringselementer.

Hvad der kunne have været Verdens Længste Nat med alt hvad det indebærer af klamme lagner og grædende børn, er heldigvis snart slut. Vi nærmer os det punkt, som nogle mennesker faktisk kalder morgen. For mig er det stadig nat. Og kun fordi jeg gik i seng kl. 20 og fordi nogen råbte om hjælp for lidt siden er jeg vågen nu.

Vinterferien blev forpurret. Vi skulle have været en tur til Nordjylland og besøge bedsterne. Det må blive i påsken i stedet. Måske når vi midtjylland og morfar og ARoS. Hvis ikke, tror jeg ikke nogen af delene har planer om at flytte inden påske.

Jeg hader de timer, dage, mellem den første bliver ramt til man kan konkludere, at det var det for denne gang. Man venter bare. Hver en rumlen i maven, hvert et pyllertegn fra ungerne, hver lille ting bliver analyseret og konstateret til MÅSKE er man ramt.

Nå, 3.46. Der findes mennesker, der står op kl. 4. Hvis jeg sover videre nu, vil jeg rent faktisk sove længe i deres verden. See you on the other side.

3 thoughts on “Nyt fra lazarettet

 1. Øv, AB! Må indrømme, jeg er lidt glad for at rødvinen stoppede os i søndags – det er så skide smitsomt det der. Nok også derfor I alle ligger.
  Jeg håber på, at I snart er friske. Det er så surt at ligge syg i ferien.
  Kæmpe god bedrings kram, herfra!

 2. Hej AB
  Det er ikke spor rart og så i vinterferien. Håber det snart er overstået for jer alle 4, så I kan nyde den sidste halvdel af ferien.
  Kh. med et stort god bedring.
  KN ( en gammel kollega)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s