Skaberi, meraki, krea…kald det hvad du vil

Hvis du følger mig på Instagram, så har du nok allerede set disse billeder, men her på bloggen kan jeg knytte lidt flere ord til, så derfor får du dem lige her også. Jeg er inde i en virkelig god stime for tiden, hvor jeg får produceret en hel masse. Hver gang jeg sidder til et lærermøde eller hjemme i sofaen om aftenen har jeg strikketøjet i hænderne. Jeg er blevet helt afhængig, og jeg er sådan nærmest barnlig ivrig efter at få færdiggjort projekterne, så jeg kan prøve dem på og se dem i brug.

Denne gang var det Skrupsakken, der fik en ny vest, som han specifikt havde bestilt og selv valgt garn til.

Jeg fandt den rigtige opskrift i e-bogen Boys Knits efter en del søgen. Jeg vidste lige nøjagtig, hvordan den skulle være oppe i hovedet, men kunne ikke finde den helt rigtige opskrift, før jeg fandt Katya Frankels e-bog. Den er strikket i Mayflowers Big Classic, så den er god vamset og tyk uden at være for voldsom. Han blev meget glad for den, heldigvis. Det er aldrig helt til at vide med ham nu. Han har virkelig fået sine egne meninger  om tingene.

Udover strikkeriet, så får jeg også produceret lidt inde på syskolen ved Line.

I torsdags lavede jeg en tunika til Ananassen efter dette mønster i en af Lines japanske bøger.

Stoffet er fra Stof & Stil og er en meget let og luftig bomuld. Indtil det bliver lidt lunere kan hun have den på med en langærmet body indenunder og senere er den rigtig fin til forår og sommer. Helt sikkert et mønster jeg godt gad have i voksenstørrelse.

Til sidst skal I lige se en fødselsdagsgave, som jeg skulle have haft med til Nordjylland i vinterferien. Men da den tur blev spoleret af sygdom, må min mor vente lidt ekstra på sin gave. Nu får hun den så at se her, som en lille forsmag. Jeg håber den falder i hendes smag. Selv vesten var et ønske, men stoffet har jeg selv valgt til hende. Det er sart rosa babyfløjl med broderier yderst og Liberty inderst. Tillykke med fødselsdagen mor:

One thought on “Skaberi, meraki, krea…kald det hvad du vil

  1. Havde man da bare evner og tålmodighed til at strikke 😉 må hellere holde mig til symaskinen, men misunder altid hjemmestrik og den vest er skøn! Kan godt forstå han er glad for den 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s