Er du også klar til forår nu?

Jeg ved ikke med dig, men jeg drømmer om forår, varme og udeliv. Jeg er færdig med vinteren. Jeg er ikke typen, der bliver vinterdeprimeret, og jeg kan faktisk godt lide vinterens mørke hygge og hvide snedyner. Men nu er jeg klar på noget nyt. Gerne noget lidt varmere og lysere. Ikke mindst fordi, jeg er ved at være virkelig træt af at gå i min sorte dunjakke og mit mørke tunge vintertøj.

Så da jeg fik tilbuddet om at testshoppe i onlineshoppen Zalando, sagde jeg selvfølgelig straks ja tak i håb om at kunne finde en lille duft af forår i deres store udvalg af lækkert modetøj og flotte sko.

Jeg kunne sagtens bruge mere end det beløb, jeg blev tilbudt (og det gjorde jeg så også), og disse sko skreg bare forår igennem skærmen til mig, så de røg straks i kurven:

Jeg er hoppet på Julias glimmeronsdage på Instagram, og selv om jeg har en del glimmer i min garderobe allerede, kunne jeg ikke modstå fristelsen for at købe lidt sølv til fødderne, så disse sko røg i kurven:

Og så lidt til overkroppen. Mest fordi den var så billig….og glimrende:

2 thoughts on “Er du også klar til forår nu?

  1. ÅRHH AB !!!! De sko dér, de stribede, de FANTASTISKE ! Og de sølvfarvede, de OGSÅ fantastiske ! Jeg savler over forårs / sommersko, med hæle, og waufaktor. Ouuuu, jeg vil også ha. Både forår, og sko.

    Kram.

    • Ja, ikke? Det samme her. Og jeg går og spejder efter postbudet, der kommer med min pakke, så jeg kan få lidt forår pr. postordre. Og jakken…169kr for pokker. Glimmeronsdag here I come 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s