Når DR ikke vil åbne debatten, må vi jo gøre det selv

For dem af jer, der har misset det, så fik jeg forleden besøg af endnu et folketingsmedlem fra De Radikale Venstre, nemlig Lotte Rod, som er undervisningsordfører for partiet. Hun kommenterede ligesom et par andre på mit indlæg nr. 1000, hvor jeg kommer med et par ekstra forslag til den nye skolereform, og det har startet en spændende debat, som dels foregår på Twitter og dels i kommentarfeltet af det pågældende indlæg.

Måske er det en slags skyklapper for mig, men jeg har virkelig brug for at kunne se fremad og fokusere på noget positivt og udviklende i alt det her miskmask af en konflikt. Jeg nægter at lade regeringens og KL’s cocktail af reform og arbejdstidforhandlinger, forstyrre mit eget syn på skoleudvikling. Så jeg forbeholder mig hermed retten til at mene noget positivt – også om regeringens reform, selvom det nogen gange føles som om, at de kæmper hårdt for at få mig til noget andet.

Du kan også deltage, hvis du vil. Kommentarfeltet her på bloggen er åbent for alle, der kan holde en god tone, og er du på twitter, kan du finde mig under @nnbirthe og skrive med der også.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s