Wang-nederdel til #glimmeronsdage

Forleden nævnte Lis, i en snak vi havde med nogle fælles veninder, noget om en nederdel, som hele blogland havde lavet. En Wang-nederdel. Hun sagde at den sidder pænt og strammer ind lige, hvor den skal! Gotta have it!

Straks googlede jeg “Wang nederdel DIY’ og fandt blandt andet den her og den her. I skabet havde jeg et stykke pailletjersey, som bare har ligget og skreget GLIMMERONSDAAAAAAG! efter mig, hver gang jeg åbnede skabsdøren. Jeg brugte et lidt bredere elastik i livet, da jeg synes det kunne være flot. 4 cm bredt er det. Og så syede jeg løbegangen på for sig med overlockeren.

Og se lige her, hvad det endte med. VERDENS NEMMESTE NEDERDEL!

Er du ikke hoppet på #glimmeronsdagskonceptet endnu, så er det nu. Onsdage er perfekte dage at glimre lidt på. Jeg har haft en glimrende dag på trods af febersygt barn og lockout på fjerde uge. Kan også have noget at gøre med en dejlig frokost i Lyngby med tre af landets bedste og dejligste læsevejledere.

5 thoughts on “Wang-nederdel til #glimmeronsdage

  1. Den er SÅ skideflot AB! Virkelig virkelig pæn. Bliver nødt til at støve symaskinen af. Du er altså megaeffektiv. Er meget imponeret af hvor meget du får syet. Kram J

    • Tak Julia! Altså, nu har jeg jo også lige haft en lang lockoutperiode, hvor det nærmest kriblede i fingrene for at lave noget med mening i. Og den her nederdel kan du altså lave på under en time. Men ja, støv af støv af! Og sæt i gang! 🙂

  2. Pingback: Wrap nederdel. (og noget om kroppe) | mere Maria

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s