Man er freakin’ aldrig alene

Når jeg sidder på toilettet og gør det man nu gør der…leger med sin iphone, you know. Så står der altid en lille meters penge og kigger på mig. Snakker til mig. Vil op til mig. Laver spas med mig. Finder legetøj til mig.

Og alt jeg drømmer om, er at få lov til at s…. i fred.

ps. der skal selvfølgelig stå SURFE i fred.

5 thoughts on “Man er freakin’ aldrig alene

 1. Åh…latter, latter 🙂
  Jamen, så bare vent til den dag du tager dig selv i at sidde der for halvåben dør (fordi du har glemt at døren overhovedet KAN være lukket og glemt at dit privatliv eksisterer!)… og en af den lille meters legekammerater kommer med ud for at hyggesnakke, få plaster på eller andet presserende…!

  PS: god sommer til dig…

 2. Ha ha ha ha !
  Skønt billede, og uhhhh tør jeg sige det…..
  Jeg har STADIG svært ved at få lov at sidde i fred på toilettet. På NIENDE ÅR du !

 3. Pingback: Sommerferielæsning | Fra hoved til pen

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s