To new beginnings

Ferien er slut for vores vedkommende. Italien var skøn. Varm og fyldt med familie, daglige is og meterlange krydderurtebuske. Hvis du følger mig på Instagram har du sikkert allerede duftet rosmarinen og smagt isene. Ellers kig over og se flere glimt fra vores ferie.

På torsdag banker hverdagen for alvor på for mig, hvor jeg starter på mit nye job. Jeg behøver ikke at sige, at jeg glæder mig afsindigt, vel? Tænkte jeg nok.

En anden, der går rundt med sommerfugle i maven er Skrupsakken. Om lidt over en uge skal han starte i 0. klasse og i dag var han ude og købe skoletaske med sin morfar og mosse.

Lego Chima blev det til. 100% eget valg og lidt hjælp fra morfar til at finde taske og penalhus der matchede. Det tog under ti minutter. Og han havde den på ryggen resten af tiden, vi var ude. Han glæder sig SÅ meget. Så meget at han bliver tavs i det. Laver gyserysten i hele kroppen. Smiler og griner fjoget, når vi snakker om det. Jeg kan godt kende følelsen. Når spændingen slet ikke kan være i ens krop. Og man er så usikker på, hvad den spænding dækker over, at man hellere holder mund. Man er bange og glad på én gang. Jeg har det i virkeligheden nok lidt ligedan i forhold til min nye start på torsdag.

August bliver en killermåned med dobbeltjob og løse ender, der skal falde på plads. Men det bliver også en måned med nye begyndelser og ikke mindst, Leonard Cohen! Endelig er du her august. Du har været ventet for første gang i mange år!

Og for det alene, vil jeg belønne mig selv med en ny cykel. Min gamle cykel er efterhånden elleve år gammel, og jeg overvejer at købe en ny Raleigh Classic de Luxe Plus i aquablå.

Har dog også luret på en Cortina med forlad.

Har du nogle gode anbefalinger til lignende must-have-cykler inden jeg kører kortet igennem i butikken i morgen, så er det nu du skal skyde dem afsted. Jeg er lutter ører! To krav….den skal være i farver, ikke mere kedelig sort cykel til mig. Og den skal kunne have plads til forlad. Sæt igang!

6 thoughts on “To new beginnings

  1. Ja, den er også fed Mette! Jeg har faktisk kigget en del på gule cykler også. Og orange. Men Raleighen, som jeg har forelsket mig meget i, kommer ikke i den farve. Desværre.

  2. Jeg har en orange cykel fra Brugsen, som jeg selv har fået sat en kasse på foran. Som en forlad. Hvis du kan lave noget fancy på den lyseblå, er den sejest. Flot farve!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s