Cykelpanik

Jeg har solgt min gamle cykel i aften. Jeg har haft den i ti år, siden jeg flyttede fra Støvring til København i 2003. Det lyder måske sentimentalt, men købet af den cykel blev ligesom symbol på nogle ret vilde valg og drastiske ændringer i mit liv dengang. Cyklen blev beviset på min nye frihed og min oplevelsestrang. En gave til mig selv for at have taget springet.

Jeg havde egentlig besluttet mig for at beholde den i stedet for at sælge den, som jeg skrev i går. Friske den lidt op med et forlad og en ny bagagebærer. Så kunne den sagtens tage et par år mere. Skulle bare lige hjem fra arbejde og slette annoncen på DBA. Men så var der en kvinde der ville se den i aften og evt. købe den. Og hun kom og så den og købte den. For 1500 kr. Det er da pænt nok for en ti år gammel havelåge.

20130801-224438.jpg

Så nu er jeg presset. For jeg har ingen cykel at køre på arbejde på. Min søde nabo har lånt mig sin i morgen. Og i weekenden står den så på cykelshopping. Jeg hælder stadig mest til Raleighen. Men er også stadig lydhør, hvis der er en cykel derude, som jeg simpelthen bare MÅ eje. Så fyr løs.

Og skulle der sidde en cykelproducent og læse med, så skal du vide, at jeg så nem at overtale til at skrive et godt indlæg om cykler, hvis man tilbyder mig et testprodukt som betaling. Jeg er 100% til salg på den konto. Eller skal vi sige 1500 kr.?

3 thoughts on “Cykelpanik

    • Det virker, når man lige kopierer den sidste del med. Jeg har kigget på Jopoen Eva, men jeg synes den virker alt for lille med de små hjul.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s