Er I parate til cyklen?

Så fik jeg hentet cyklen og til alle de spændte, kan jeg nu afsløre gårsdagens cliffhanger. Må jeg præsentere min spritnye cykel:

Lidt mere ræs og aluminiumsstel og lidt mindre forlad og Brookssadel, end jeg først havde forestillet mig. Men da den stod der i butikken, råbte den bare: “Køb mig!” til mig. Og det gjorde jeg så. Jeg sagde jo, jeg var nem.

Den bliver en drøm at slæbe ind og ud af s-toget, når jeg skal ind til byen. Den vejer jo INGENTING i forhold til den gamle. Jeg glæder mig vildt til at knæet hænger sammen igen, så jeg kan komme ud og prøve den ordentligt af.

One thought on “Er I parate til cyklen?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s