Dine yndlingsbloggere

Hvis du som jeg læser mange forskellige blogs og ikke altid får skrevet en hel masse anerkendende i kommentarfeltet, så har du her chancen for at sende lidt kærlighed i retning af dine yndlingsbloggere.

I anledning af Julia Lahmes nye bog Blogbogen har Femina lavet deres helt egen Blogawards, hvor du blandt andet kan nominere det indlæg, der rørte dig mest, det indlæg, der skabte mest debat eller det indlæg der skabte mest fællesskab. Du kan læse mere om kategorierne for nomineringerne ved at klikke på billedet herunder:

blogawardJeg ved godt, hvem jeg vil nominere i de fleste af kategorierne, der er heldigvis mange dygtige bloggere derude, som rører mig dagligt med deres ord. Det svære bliver at vælge ud og finde lige netop dét indlæg, der gjorde forskellen for mig. Hvilken herlig anledning til klikke tilbage i et par af mine yndlingsblogge igen.

KLIK HER FOR AT NOMINERE DINE YNDLINGSINDLÆG I 2013.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s