Nå, men hvad laver du så på det der nye arbejde?

Jo, i forgårs tegnede jeg Mangategninger.

Og ja, jeg laver da også noget “rigtigt” arbejde med noget faglig læsning, læseværktøjskasser og så’n. Og det føles helt ærligt lidt som om, jeg snød, da jeg brugte to hele timer på at tegne illustrationer til portalen. Det var jo sjovt og jeg mistede al fornemmelse for tid og rum omkring mig. Og fik løn for det!

Jeg er nødt til at sige, at jeg er meget meget glad for mit nye job.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s