Sort arbejde

Det sker ind i mellem herhjemme, at en af os får en vild idé efter kl. 21.30 om aftenen. Som at flytte om i stuen. Eller at male et maleri. Eller at sy tre par leggins. Eller at grave tørv op hele vejen rundt om legehuset og plante de høstanemoner og hostaer, nogen lige har fået af sin svigermor. I mørke.

Jeg ved virkelig ikke, hvad der sker. Men det er jo mig. Det havde I regnet ud, ikke?

Og så kommer jeg alt for sent i seng, når det sker. Og ind i mellem er der så også et barn, der vågner tidligere end sædvanligt. Gerne efter en af den der slags aftener, der peekede efter 21.30. Og barnet har feber. Og så kan man ligesom godt regne ud, at man ikke får det barn til at sove videre, ikk’?

Så her sidder vi. Barnet og jeg. Hun med iPad’en og feberen, jeg med bloggen og snotnæsen, og vi er trætte. Men vi har nye leggins på og pæne blomster i haven. Jeg er for træt til at poste billeder. Se med på Instagram, hvis du ikke kan være i din krop for nysgerrighed.

One thought on “Sort arbejde

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s