Give away – Blogbogen

Jeg har fået sindssygt meget ud af at blogge. Noget jeg ikke havde den fjerneste idé om, da jeg i 2003 begyndte at skrive på nettet om vores rejse til USA, så familien derhjemme kunne følge lidt med i vores gøren og laden. Det endte med Fra Hoved til Pen ad flere omveje. Og lukken ned og åben op – alt efter hvor mit paranoiabarometer lå i det pågældende år.

Bloggen er blevet mit frirum. Også selv om det er begrænset, hvad jeg skriver om. Den er mit familiealbum, mine Barnets Bøger om Skrupsakken og Ananassen. Min kreative opslagstavle med mine tegnerier og andre skaberier. Mit tankerum. Min holdningsholdeplads. Og senest blev den min ventil under en lockout, der fik en langt større betydning for mig, end jeg nogensinde havde turde tro. Faktisk overtog lockouten min blog og jeg måtte leje nye lokaler ude i byen, så denne blog kunne forblive det stressfrie rum, den efterhånden var blevet for mig.

Jeg bliver ikke rig af at blogge. Hvis man regner kroner og ører. Men regner man i netværk, ordkløveri, holdningsændringer, personlig perspektivering og venskaber, så er jeg blevet meget meget rig af min blog.

Julia Lahme har begået en ny klog bog. Denne handler netop om det at blogge. Og jeg har fået et eksemplar til at dele ud her på min blog. Så hvis du nu sidder og tænker, at det der blogging, det kunne måske være noget for dig. Måske er det lige netop en blog, du står og mangler for at finde din retning, dit fokus, din drøm…whatever. Så er Julias bog genial. Selv jeg, som har blogget i ti år nu, får noget ud af at læse om den genre, jeg efterhånden kender så godt. For Julia har et know-how i kommunikation og markedsføring, som i den grad skinner igennem i hele bogen. Hun er en af Danmarks førende indenfor PR- og kommunikation og er direktør i kommunikationsbureauet Lahme. Og så er hun selv blogger. Med andre ord, denne dejlige dame ved hvad hun taler om!

Så skriv en kommentar til indlægget her og deltag i min lodtrækning af Julias bog. Jeg trækker lod blandt alle kommentarerne lørdag den 21. september.

Og prøv lige at se, hvem der er nævnt på side 18. Arhmen, der er jo ikke et øje tørt:

33 thoughts on “Give away – Blogbogen

 1. Den lidt spontant opståede “følg-med-mens-vi-ikke-kan-ses”-blog, som udvikler sig til meget mere… den kan jeg også skrive under på. Startede i tidernes morgen min egen blog (et indtil da ukendt begreb for mig), da min bror drog til Canada i et år – og blev oprigtigt overrasket, da der pludselig kom kommentarer fra fremmede.
  Og jeg har ligesom dig fået så meget ud af det. Ikke-forventede bonusser.

  Men jeg synes altså, at du er meget mere varieret end den typiske mor-blogger… Den kasse er lidt for snæver, ik’? 😉 og sådan er det nok i de fleste tilfælde, hvor vi bliver presset ned i en kasse.

  ~ Karina

  • Ha ha ha Karina 🙂 Præcis sådan tænkte jeg selv, da jeg så overskriften. Men hey, det er jo om ikke andet, en stor del af min blog, trods alt. Sammen med alt muligt andet.

   Og jeg kan godt huske de der kommentarer, der pludselig kommer. Total paranoid blev jeg. HverdagsjunkieTrine var en af dem. Og hun er i dag en af mine bedste og nærmeste veninder.

 2. Jeg vil meget gerne læse den bog.
  På et tidspunkt oprettede jeg en blog, men det tog simpelthen for meget tid at skrive der, så jeg nåede ikke at læse med på alle de andres blogs. Fx denne her 🙂 Måske er der også gode råd i forhold til tidsforbrug i bogen?

 3. Den vil jeg da også gerne læse :). At blogge har, som så mange andre, ført mig steder hen jeg ikke anede og ikke så komme :-D.
  Jeg er SÅ spændt på, hvor vores blogverden fører os og vores fællesskab hen i fremtiden.

  Kh,
  Synne

 4. Min blog startede som et afløb for at dele mine oplevelser med mine til tider “tæller-mange-gange-til-ti” unger med andre + de kreative ting, som fylder i min hverdagen… Lige for tiden fylder det kreative absolut mest, men hey, det er jo nok også et udtryk for, at ungerne faktisk opfører sig lidt bedre end de gør i andre perioder 😉

 5. Den må lige være noget for mig som ikke tør tage det sidste skridt med egen blog da jeg ikke er har troen på jeg kan finde ud af det 🙂

 6. Lyder spændende, den vil jeg gerne læse. Jeg hat læst flere af Julias bøger, og kan godt lide hendes måde at formidle på.
  Trænger til input om blogging. ……Vil jeg gå helhjertet ind i det, vil jeg fortsætte med at blogge, eller vil jeg nøjes med fortsat at samle inspiration fra de mange skønne blogs, det er derude.
  God dag.

 7. Jeg startede min blog i 98 – eller da hed det ikke en blog, men en dagbog på nettet. Uden wordpress, RSS feed og alt mulig andet. Dengang fik jeg mit domæne foræret – det var store store ting.
  Den er desværre gået tabt – dagbogen, men bloggen består. Den har været gjort privat, været flyttet “udenbyes” osv. Men den findes. Om end lidt død i perioder og lidt kedelig.

  Måske ku den bog hjælpe mig? 🙂

 8. Jeg er på orlov med min alvorligt syge datter, og jeg får med tid så meget brug for en ny vej, der bliver helt min egen frem for at vende tilbage til den verden, der var, før min datter blev syg. Derfor håber jeg rigtig meget på at vinde den skønne bog og få input til en vej gennem blog-verden;-)

  Bedste hilsner!

 9. Som alle de andre der har skrevet et indlæg, håber jeg at jeg bliver den heldige der vinder bogen, og dermed også inspiration og hjælp til at gøre min blog endnu bedre.

  Jeg er meget grøn i blog verden men jeg er allerede blevet ret vild med at blogge.
  Jeg kommer fra en branche som kunstfotograf, så det har været en kæmpe forandring og udfordring at skulle udtrykke sig på skrift fremfor kun at være visuel – men det er fedt og jeg bliver faktisk helt høj af det.

  Jeg vil rigtig gerne udvikle min blog og mig selv til en endnu bedre blogger – og det tror jeg denne bog kan hjælpe mig med. Vh. Stine

  • Ja, Susanne. Randi fra Bedstes Blog vandt. Det er i et indlæg længere oppe. Desværre. Men du kan vinde den ved Julia selv lige nu 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s