Perspektiv og forsvindingspunkter

Jeg er så heldig, at en af mine opgaver ved mit nye arbejde er at lave nogle nye illustrationer til vores portal. Jeg har nu et job, hvor det er en opgave at tegne. Jeg tegner.

Den lader vi lige stå et øjeblik.

Jeg laver også meget andet. Blandt andet danner jeg mig et overblik over alle de kloge ord, vi skriver om læsning. Og skriver et par ekstra af dem undervejs. Så jeg genlæser al min faglitteratur og finder frem til de strategier, som vi synes giver allermest mening. Og jeg elsker det. Det er fordybende og nørdet.

Når jeg tegner forsvindingspunkter og lader alle mine streger ende derude, så går jeg i zen med linealen og blyanten og lader tankerne flyde med ind i papirets evighed. For derinde ligger mulighederne. Omme bagved bakken, hvor man ikke altid kan se dem. Eller nede af den vej, der drejer nede ved p-huset i t-krydset.

Og sådan opstår der lige så stille perspektiv – både på papiret og i min bevidsthed.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s