Her i huset støtter vi kunsten

Og når man som forælder er så naiv at tro, at man begge to kan sætte sig inde i sofaen og søndagseftermiddagsstene (johooo, vel er det så et ord!) den, mens begge unger befinder sig andetsteds i huset uden at larme, så risikerer man at møde følgende syn:

Ananassen havde lige fundet mit spritlager og havde udfoldet hele sin artistiske søndagsblues ud på køkkengulvet. Det var dog ikke værre end at det kunne tages af med lidt vand og sæbe. Ikke meget kunstdrama over noget, der kan vaskes af med sulfo, vel?

2 thoughts on “Her i huset støtter vi kunsten

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s