Vind en fotobog med dine egne billeder

Vi fortsætter i gaveånden lidt endnu. Jeg blev kontaktet af Min Cewe Fotobog, som tilbød mig en værdikode til at lave min egen fotobog og endda også udlodde en til jer.

Jeg har før lavet en slags fotobog, dog ved et amerikansk firma, da vi var i USA på det tidspunkt. Og den bog er jeg sindssygt glad for i dag. Den indeholder det første halvandet år i blogform + billeder fra vores tid i USA og er virkelig lavet i god kvalitet og lækkert indbundet. Den slutter på hospitalet, ganske kort tid før vi røg op til kejsersnit og fik Skrupsakken med hjem (ja, jeg bloggede under min første fødsel. Den varede ligesom 36 timer, så der var tid nok at tage af). Planen var, at jeg skulle lave endnu en bog, som så startede med at han var kommet til verden. Den bog ligger nu 70% færdig på min harddisk. Og fylder pt. 223 sider. Og er endnu ikke blevet færdig.

Men tilbage til Cewe. Jeg var derfor i tvivl om, jeg så orkede endnu et fotobogsprojekt, men takkede ja, da den søde Astrid fra Cewe foreslog mig, at samle mine spritstreger i en bog.

Tjek! Det var en god idé. Især fordi jeg ikke har ret mange af mine tegninger herhjemme mere. De er blevet givet væk, solgt eller bare væk. Nu er de samlet i en fin lille bog på 26 sider:

IMG_4079IMG_4115 IMG_4148 IMG_4150IMG_4116Det var nemt at layoute og sætte sit eget præg på, hvilket er vigtigt for mig. Jeg gider ikke de der fotobøger med alt muligt gøgl og blomstrede rammer og skæve vinkler. Jeg vil have renhed, enkelt design og mulighed for at gøre det på min måde, dvs. ikke for stramme rammer. Og det kan man på Cewe. Jeg bestilte en stor fotobog i højformat, hardcover, digitaltryk, 26 sider til en værdi af 335 kr. Jeg lavede den på en aften, bestilte den og fik den fire dage efter. Det er da meget god service, tænker jeg.

Nu kan du vinde en lignende bog, hvor du lægger dine egne billeder og tekst ind i. Du kan vælge imellem:
– en fotobog, stor i højformat, hardcover, digitaltryk, 26 sider
– en fotobog, stor i panoramaformat, hardcover, digitaltryk, 26 sider

Det eneste du skal gøre, er at skrive en kommentar herunder indlægget, hvor du også skriver, om du ønsker den ene eller den anden af de to valgmuligheder. Jeg trækker lod på lørdag den 28. september. Del endelig indlægget her med nogen, du tænker kunne være interesseret i at vinde sådan en bog.

19 thoughts on “Vind en fotobog med dine egne billeder

 1. Uhh, den vil jeg gerne vinde! Det kommer som kaldet, jeg er igang med at indsamle billeder af Nilas og vennerne, og lave en bog om hans første 2 år 🙂 men det er jo en jungle, at finde det rigtige sted at bestille! Tror det skal være den i højformat 🙂

 2. Den vil jeg gerne vinde. Jeg kan også bedst lide det enkle, og min datter vil elske at få en bog med billeder af hende, når hun fylder 6 lige om lidt.
  Jeg foretrækker den i højformat.
  God dag
  KH pialouise

 3. Højformat !
  Skrev det lige med det samme, ellers ville jeg bare glemme det i min plederen og krydsen fingre – kære random, kære AB, kære altfaderligefotobogsbestemmer – TAG MIG !!

  Den vil jeg dælme gerne vinde. Og hvis jeg ikke vinder den, er jeg sikker på den der gør bliver lige så glad for den som jeg ville have været blevet.

  Kram Maria

 4. Det lyder som noget efter mit hoved også – at man kan lave et stilrent og simpelt design på sin egen fotobog. 🙂 Hvis jeg skulle være heldig, vil jeg gerne have bogen i højformat. 🙂

 5. Jeg vil helt afgjort gerne have højformat. Det er det, jeg plejer at bruge!
  CEWE er helt sikkert det bedste sted at lave fotobøger!
  Håber jeg har en chance.

 6. Jeg kunne godt tænke mig at vinde en fotobog i højformat. Jeg lavede en til min søn om gravditeten og hans første år – den kigger han ofte i. Nu har jeg lige fået bekræftet, at jeg er gravid igen og jeg vil da gerne lave endnu en til den nye lille bebs, der forhåbentlig kommer til verden om 8 måneders tid.

 7. PANORAMA – we want to win please please please please – altsaa vil vil bare SAA gerne vinde…. og sender selvfoelgelig et glas med amerikanske gufferier den anden vej! Altsaa slet ikke for at bestikke dig.. bare saadan fordi 🙂

 8. Jeg ville da gerne vinde én i højformat. Den skal indeholde mine pigers liv og hverdag indtil nu; de glemte oplevelser. De er 5 og 9 år.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s