På onsdag

Man kunne jo godt skrive et indlæg om alle de tanker, man gjorde sig for to år siden, da man sad tyk og oppustet og ventede og ventede på tiende dag over tid. Men det gider jeg ikke.

For lige så langsomt som tiden gik i de dage. Lige så hurtigt er den gået siden. Og på onsdag skal vi fejre Ananassens to års fødselsdag. Hun snakker om ALT, danser, synger, filmer, faker, puzzler, tryller, slår smut med både øjne og sten og er i det hele taget bare en fest at være sammen med. Jeg er vild med, at hun kom forbi vores hus og blev her.

Hun er en stor pige nu, og spørger du hende, er hun næsten lige så stor som sin storebror. Kan det samme som ham. Næsten. Hun prøver i hvert fald med de knubs det medfører. Xerox kalder vi hende. Hun er skide ligeglad med at blive kaldt en simpel kopist, hun vil også kunne dance breakdance, regne på fingre og køre uden støttehjul. Og så er hun selv blevet mor. Det kræver jo sine kompetencer; som fx at kunne holde en taske rigtigt på skulderen. Det mestrer hun også!

One thought on “På onsdag

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s