Got me on tape

Når man bruger briller, bliver de ekstra vinduer automatisk til en naturlig del af ens identitet.  Og når man kigger sig selv i spejlet, ser man tom ud uden brillerne. Og tager man et andet par briller på, ser ens ansigt helt skævt ud. Noget passer ikke rigtigt. Brillerne gror ligesom sammen med ens ansigt. Bliver en del af dig.

Medmindre man er et af de mennesker, der har seks par briller at vælge imellem. Og som også skifter lidt mellem briller og linser. Jeg er ikke en af dem. Jeg har ét par briller. Ét par solbriller. Og tre ringe, som jeg ALTID går med. Osv.

Og nu er mine briller knækket. Kaput. Kan ikke reddes. Og er nu tapet sammen. Virkelig smart look. Meget redaktøragtig. Mangler bare smøgerne.

Så i dag skulle jeg vælge nye briller ved optikeren. Pludselig virker to uger som virkelig lang tid. To ugers levering er der på de nye briller, jeg har bestilt. Mit nye ansigt.

Good news er, at jeg ikke er på skærmbrillebehovsniveauet endnu. Bad news er, at jeg alligevel ser dårligere siden sidst, jeg blev tjekket. Forbandede byggesjusk!

Nå, men jeg går all in, når det skal være, så jeg købte to par briller og et par nye solbriller med styrke. Så om to uger, så skal I se nye ansigtsvinduer. Indtil da….tape is my friend.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s