Dramaet om indeni og udenpå

Van Gogh og Gauguin er to af mine yndlingskunstnere. Lige for tiden er der en stor udstilling på Ordrupgaard med netop de to og Émile Bernard.

Skærmbillede 2014-05-28 kl. 22.56.08

Jeg skal op og se udstillingen sammen med Cristine og Julie den 9. juni og jeg glæder mig! Ikke bare til at se dem igen. Men også til at nyde det smukke museum (en af mine favoritter i DK) og til at se udstillingen. Den skulle være ganske fantastisk og være opbygget i forhold til den konflikt Van Gogh og Gauguin havde i Arles, hvor de var uenige om måden at udtrykke verden omkring dem på: Skulle man vise det man så, eller skulle man vise det man oplevede indeni? I virkeligheden ikke kun en konflikt mellem de to, men en generel konflikt inden for kunstens verden på det tidspunkt i slutningen af 1800tallet.

Og for at det ikke skal være løgn, så har jeg faktisk fået lov til at dele udstillingen med jer også. Jeg har fået to fribilletter til at dele ud på Billedguiden. Så hop over på Billedguiden og skriv dit navn i kommentarfeltet, så trækker jeg lod om to vindere den 4. juni. Du kan lige nå at se udstillingen, som slutter den 22. juni.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s