En pause fra hverdagen

Vi er lige kommet hjem fra fire dage i et sommerhus i Lønstrup. En by, der nok er min all time favourite by i hele Danmark. Findes der et smukkere sted i dette land? Seriøst?

Ananassen havde fødselsdag i torsdags og jeg har på onsdag, så det var en kærkommen lejlighed til at fejre os begge i det nordjyske, hvor det meste af vores familie alligevel opholdt sig. Vi inviterede min lillebror og hans kæreste til at bo der sammen med os og på den måde havde vi ligesom bare lagt rammen om fire dages afslapning og familietid.

En pause fra hverdagen. Fra alle pligterne, lektierne, kravene og alt det andet. Bare chillin’.

Og sådan blev det. Tingene skulle være lette og det var de. Fire fantastiske dage i laveste gear, med gang i dansegulvet og vestenvind i kinderne. Kagemand med slik, slow cooked chili con carne og masser af ture i den indendørs swimmingpool, der hørte til huset.

Jeg havde nogle uger forinden fået to poser færdigblandet knækbrødsblandinger tilsendt fra Finax.dk (ligesom en masse andre bloggere), som jeg bevidst havde gemt til denne tur. Perfekt at have med til lige at banke en hurtig omgang hjemmebagt knækbrød sammen med uden at det krævede det helt store energiniveau. Se, hvor lækkert det blev:

Og vel hjemme igen her til aften ramte virkeligheden os med madpakkesmøring, fødselsdagsfejring i børnehaven og oprydning efter turen. Og det er sgu helt ok. For cellerne er fyldt op igen indeni og hverdagen er savnet af os alle. Og nu nåede jeg også lige at skrive et blogindlæg. Tænk, hvad mentale pauser kan gøre for éns energiniveau.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s