Puster liv i bålet

Hvilken bedre anledning til at puste liv i et næsten udslukket blogbål end en barsel?

Vi venter nr. 3. En pige. Og jeg gik på barsel forrige fredag fire uger før termin. Sidste uge gik med at stene Glee på Netflix, strikke og et lille besøg på fødegangen til at runde ugen af med en scanning og et vendingsforsøg. Vendingsforsøget blev dog aflyst, da hun sørme havde vendt sig igen. Åbenbart er der så meget plads derinde, at en baby på 3500g frit kan ligge og plaske rundt og skiftevis stå på hovedet og hoppe på trampolin på min blære. Tal om tredjegangslivmoder!

Hvor forlod vi hinanden sidst? Det var vist i Paris ikke? Vi hed alle Charlie for en stund. Nu er vi alle flygtninge. Eller næsten alle. Nogen er migranter. Andre bare ignoranter. Vandene er skilte i Danmark og meningerne er mange. Jeg pakkede babytøjet fra Ananassen ud i går og blev (igen) mindet om, hvor overflodsagtigt et land, jeg lever i og hvor lidt jeg mangler i mit liv i forhold til så mange andre. Jeg er frisk på at dele lidt af al den priviligerede tilværelse, jeg er landet i ved tilfældigheder. Og føler mig ydmyg over for de prøvelser andre mennesker må igennem for at føle en vis form for tryghed og stabilitet i deres liv. Det er så tilfældigt, hvor vi lander i denne verden, når vi bliver født. Forhåbentligt skal mine tre børn ikke opleve en lignende rejse, nogle af de børn, der kom gennem Rødby i de sidste par uger, har oplevet.

Ellers forlod vi vist også hinanden på en anden blogadresse. Jeg er gået fra .com til .dk i URL’en. Adressen var blevet ledig. Og da jeg skriver på dansk, synes jeg, det var mere sigende at have en .dk-adresse. Så forhåbentligt vil blogbålet igen gnistre og knitre her på Fra hoved til pen og forhåbentligt er der en enkelt læser eller to med rundt om bålet stadig.

bål

2 thoughts on “Puster liv i bålet

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s