Søvn

Forleden vækkede jeg Isac kl. 4.10, fordi vi havde aftalt, at vi skulle se blodmånen sammen. Men det er ikke alle nætter, der er helt lige så begivenhedsrige. De fleste nætter går for tiden med at sove lidt, vågne lidt, tisse lidt, vende og dreje sig lidt og for det meste (heldigvis) at sove lidt mere.

Andre er som i nat.

Hvor roen ikke rigtig kan findes igen. Hvor jeg ikke rigtig kan få maven til at passe med resten af kroppen og hvor venstre side er helt umulig at ligge på, og højre side er mast efter at have været dén rigtige side de sidste fire timer. Så må jeg stå op. Sætte mig lidt i sofaen, strikke lidt, stene lidt Facebook og Instagram. Det er et fint lille indblik i, hvem der ellers også sidder oppe på dette tidspunkt. Andre fellow insomnians. Eller bare amerikanske venner, der ikke er gået i seng endnu. Eller de få andre nybagte mødre, jeg kender.

Lige om lidt sidder jeg her med en baby. Og en amning. Og jeg må indrømme, at jeg er ved at være utålmodig for at nå dertil. Derfor skriver jeg også lige dette indlæg, så jeg kan minde mig selv om til den tid, hvor lidt jeg satte pris på at sidde her i ro og mag og have hænderne fri til at blogge og strikke.

Der er halvanden uge til terminen nu. For at mindske utålmodigheden har jeg fundet et evighedsprojekt frem fra strikkekurven. Min Pine Cardigan fra Isager. Den er seriøst en pine at strikke og har derfor ligget brak i over et halvt år. Ren patent. Dødkedelig. Men den bliver så flot. Win/win-situationen i den er, at så længe jeg ikke har født, har jeg stadig tid til at få den færdig.

Og sådan kan man sidde her i nattens skarpe måneskin og spille små mind games med sig selv.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s