Mens vi venter

Jeg kan i virkeligheden slet ikke tillade mig at være utålmodig endnu. Min termin er først den 11. oktober. Men det er jeg. Vildt utålmodig. Jeg er klar til at møde hende nu og til at kunne bevæge mig frit igen. Til ikke at have halsbrand længere. Til at kunne spise, hvad jeg har lyst til, også efter 18 uden at få ødelagt min nattesøvn (af det). Til at kunne kaste rundt med de to store børn og til at kunne lade mig falde rundt i voldkrammere med dem på gulvet. Til at kunne cykle, gå, løbe, hoppe og danse som det passer mig. Og til at kunne ligge på ryggen eller maven og sove, hvis jeg har lyst til det.

På den gode side, så fik vi overstået Annas fireårs fødselsdag i weekenden.

Vi fejrede det i tre dage og sluttede af med den hyggeligste familiedag om søndagen, hvor mine brødre, min mor og mine svigerforældre var her. Solen skinnede som var det august og vi fik lavet kastanjedyr og spillet fodboldkamp i haven og i det hele taget bare nydt hinandens selskab med gode snakke og masser af kopper kaffe. Den bedste dag var det! Det syntes Anna helt sikkert også selv.

På torsdag er det min egen tur. Jeg fylder rundt i år. Big 40. Egentlig har jeg aflyst den fødselsdag oppe i mit hoved. Eller udskudt den. Ikke fordi det gør mig noget at fylde 40. Mere fordi jeg ikke kan overskue at skulle invitere nogen, holde noget og fejre noget andet end det åbenlyse andet, der fylder lige nu. Ønsker er der ellers nok af. Dem smider jeg lige i et indlæg for sig selv.

Og så længe jeg ikke selv føder eller fejrer fødelsdag, kan jeg jo gå og være spændt på min lillebror og hans kærestes vegne. De havde termin den 1. oktober, og jeg glæder mig afsindigt til at møde det lille menneske, de har fået lavet sammen. Også en pige.

Når det så er sagt, så HAR der været tegnblødning, der ER plukveer med riv i og der ER helt sikkert noget på vej. Men det var der også på dette tidspunkt med Anna og der endte det med igangsættelse 14 dage over tid, så deeeet …

4 thoughts on “Mens vi venter

  1. Jamen hov, sikke en masse dejlige positive oplevelser – og på en gang! 🙂

    Med en termin d. 11. og som 3. gangs fødende, ER det jo lige op over. Du “risikerer” at overhale din svigerinde indenom. Jeg forestiller mig straks, at du i samme nu er i gang med at svinge barselstasken over skulderen, og er på vej på hospitalet med raketfart.

    Tillykke med det runde tal. Jeg forstår godt, at det glider lidt i baggrunden i din bevidsthed. For det ER stort at føde, og hilse på sit barn for første gang.

    Pssst! skønne billeder af nogle fantastiske dyr. Med det in mente, så talte vi (min søn på 5 og jeg) netop den anden dag om, at vi skulle på kastanje jagt, når de kom. Mor her, har så bare ikke opdaget, at de allerede ER kommet(!). Så tak for den opringning. Missionen fuldføres ASAP.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s