Spor af den mand han bliver

Isac er otte år nu. Og jeg begynder at kunne se spor af den mand, han bliver, i ham. Lige som jeg for fire år siden kunne se spor af den dreng, han ville blive. Lige om lidt vokser han mig over hovedet. Hans fødder har givet mine en varsling på, at dette kommer til at ske snart. Deres nr. 36 kigger udfordrende over på mine nr. 37. Og hans humor og menneskelige indsigt spiller spil med min moderlige omsorg og syltede ammehjerne. Han vinder ind på os. Og han gør mig så stolt og rørt. Det er et virkeligt fint menneske, der blomstrer op inde i ham. Et menneske som jeg ville elske at være ven med, hvis han ikke var min søn.

12530738_1129806363698271_1800759908_n

2 thoughts on “Spor af den mand han bliver

  1. Jeg genkender det med at de bliver til et menneske, som man ville elske at være ven med. Det er en meget fin måde at sige det på. Jeg har fornemmelsen med mine to, men havde det ikke så klart i tankerne. Det har jeg nu. Og det bliver kun bedre jo ældre de bliver, tænker jeg nu hvor L er 11 år – og virkelig er betænksom, opmærksom og kærlig. Hvor er vi heldige!?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s